Firma arrangement

Firma arrangement

Leder du efter underholdning til firmafesten eller søger du ideer til teambuilding har vi nogle gode tilbud.

Vi tilbyder aktiviteter til små grupper og har kapacitet til at afholde arrangementer for flere hundrede deltagere.

Vores aktiviteter appellerer til alle målgrupper. Vi sætter en ære i, at kunne rumme alle og give alle en god oplevelse, hvor man både bliver udfordret, men samtidig ikke føler sig presset.

Fangerne på fortet er vores mest populære aktivitet. Arrangementet varer 2 - 3½ time. Vi kan afholde det på vores lokationer, eller hos jer.

I Fangerne på fortet bliver I delt i hold, som dyster imod hinanden.

Stratego er en lidt billigere løsning, der er velegnet til større grupper. Fra 21 personer. Her bliver I brikkerne i et spil stratego. Men det er ikke blot klassisk stratego. Vi har krydret det med nogle aktiviteter, hvor holdene dyster direkte i mod hinanden om ekstra point.

I stratego sættes samarbejde og kommunikation på en prøve. Det eneste vi behøver er en stor græsplæne eller et åbent område.

Årets medarbejder er vores koncept til, når vejret er blevet lidt koldere og underholdningen skal foregå indendørs. Her bruger vi nogle timer på at finde "årets medarbejder". Alle medarbejdere er med i dysten til at starte med, men aktiviteterne foregår, som et udskillelses løb. Til slut står én medarbejder tilbage, som vinder af årets medarbejder!